banner.jpg

Over Ons

Over ons

Onze passie is om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Sinds 2002 is Spirit Support actief in de arbeidsbemiddeling en onderscheiden we ons door een persoonlijke aanpak en net dat stapje extra te zetten voor klant en kandidaat.

Wij kijken verder dan een CV en functieprofiel. De juiste match maken doen we niet alleen op basis van harde criteria; het gaat ons om de persoon achter het CV. Daarom spreken wij iedereen face to face en gebruiken we dit als startpunt van de zoektocht naar ‘die ene droombaan’. Of vanuit de rol van werkgever gezien; de juiste persoon op de juiste plek. 

We werken in een hecht team, waar humor, directe communicatie en open- & eerlijkheid kernwaarden zijn. We worden gedreven door ons doel; altijd de best mogelijke prestatie neerzetten. 9 tot 5 kennen we niet, We zijn service- en dienstverlenend, dus bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. Dit geldt natuurlijk voor zowel onze klant als kandidaat.   


Werken bij Spirit Support?

Wil je net zoveel plezier aan je werk beleven als wij en graag werken in de arbeidsbemiddeling? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Spirit Support is lid van de branchevereniging Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en is NEN 4400-1 gecertificeerd.


Schrijf je in als werkzoekendeBlijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste vacatures en meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Spirit Support  |  Lingedijk 58 |  4002 XL Tiel |  0344 - 62 74 11  |  info@spiritsupport.nl