banner.jpg

Werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze is opgedeeld in zes stappen.

  1. Wij houden van persoonlijk contact. Daarom vindt er een uitgebreide intake plaats op ons kantoor. Tijdens een kop koffie of thee gaan we naast het cv ook in op jouw wensen, persoonlijkheid, vaardigheden, arbeidsvoorwaarden en toekomstperspectief. Zo krijgen we een compleet beeld en kunnen we een passende werkgever voor je vinden.
  2. Aan de hand van jouw wensen en het beschikbare aanbod selecteren we één of meerdere vacatures. We kijken ook direct of de functie-inhoud en de cultuur van de organisatie bij jou past. 
  3. Afhankelijk van het vakgebied, kan het zijn dat er een test wordt afgenomen. Dit kan bijvoorbeeld een psychologische- of een capaciteitentest zijn.
  4. Iets wat standaard bij onze procedure hoort, is een referentieonderzoek. Uiteraard doen we dit wel in overleg met jou. Met het referentieonderzoek krijgen we meer inzicht in jouw werkverleden en wat de ervaringen van eerdere werkgevers zijn.
  5. Nu we een compleet beeld hebben van jou, bespreken we dit met onze opdrachtgever(s). De opdrachtgever heeft uiteindelijk de definitieve stem of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het kan zijn dat er meerdere rondes zijn binnen het sollicitatieproces van de opdrachtgever.
  6. Als er een match is tussen jou en de opdrachtgever, blijven wij jou gedurende de gehele periode persoonlijk begeleiden.

Schrijf je in als werkzoekende

Ben je op zoek naar een baan en spreekt onze persoonlijke werkwijze jou aan? Meld je dan aan als werkzoekende, dan nemen we daarna contact met je op en gaan we samen op zoek naar een passende functie die voldoet aan jouw wensen.Bemiddelen

Wij bemiddelen zowel in tijdelijke als vaste banen.

90%

90% van onze kandidaten, die op uitzendbasis aan de slag gaan, krijgen na goed functioneren een vast contract.

Wij werken met toonaangevende bedrijven uit de regio

Wij werken met toonaangevende bedrijven uit de regio.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste vacatures en meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Spirit Support  |  Stationsweg 6 |  4054 HB Echteld |  0344 - 62 74 11  |  info@spiritsupport.nl